Quantcast New skindefinition and pictures ? - Page 2 - LoTROInterface
VGInterface.com
Search Downloads


Go Back   LoTROInterface > LotRO > Developer Discussions > General Authoring Discussion (L)

Reply
Thread Tools Display Modes
  #11  
Unread 09-02-2010, 02:20 PM
daimon's Avatar
daimon daimon is offline
Super Moderator
LOTROInterface Super Mod
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2007
Location: Finland
Posts: 466
well.. in theory, as the store button is far right of the mainbar, if you have modified your mainbar smaller than the stock version via skindef it should be left out entirely then. good point ...
__________________
~業 DaimonUI ~業
avatar by Humon
Reply With Quote
  #12  
Unread 09-02-2010, 02:22 PM
D.H1cks's Avatar
D.H1cks D.H1cks is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 162
Nope, its just not there at all that I can see. And I really hope that Turbine does not do anything to change it, or resist allowing skins to remove it.

I understand they need to make money and such, but the way I have my UI laid out, having that button forced on me would make me very angry.

Anyways, here is my panel section:

Code:
<PanelFile ID="toolbar">
    <Element ID="ToolbarField" X="0" Y="965" Width="1680" Height="85" Detach="1">

        <Element ID="ToolbarFieldMain" X="0" Y="5" Width="1680" Height="80"></Element>

        <Element ID="LevelMeter" X="0" Y="76" Width="1680" Height="30">
            <Element ID="LevelMeterFill" X="0" Y="0" Width="1680" Height="6">
                <Element ID="LevelMeter_BonusMeter" X="0" Y="0" Width="1680" Height="6"></Element>
            </Element>
            <Element ID="ToolbarButton_LevelUpXP_TutorialHighlight" X="0" Y="10" Width="1680" Height="10"></Element>
            <Element ID="ToolbarButton_Experience_TutorialHighlight" X="0" Y="10" Width="1680" Height="10"></Element>
            <Element ID="LevelMeterText" X="0" Y="0" Width="1680" Height="10"></Element>
        </Element>

        <Element ID="AutoAttackIndicatorButton" X="1" Y="18" Width="64" Height="64"></Element>
        <Element ID="ViolentModeIndicator" X="1" Y="18" Width="64" Height="64"></Element>
        <Element ID="ToolbarButton_AutoAttack_TutorialHighlight" X="1" Y="18" Width="40" Height="30"></Element>
        <Element ID="GamePlay_FervorPipDisplay" X="-9" Y="-6" Width="90" Height="42"></Element>
        <Element ID="GamePlay_AimPipDisplay" X="-9" Y="-6" Width="90" Height="42"></Element>

        <Element ID="ToolBarButton_MainMenu" X="105" Y="10" Width="30" Height="30"></Element>
        <Element ID="ToolbarButton_Crafting" X="135" Y="10" Width="30" Height="30"></Element>
        <Element ID="ToolbarButton_Social" X="165" Y="10" Width="30" Height="30"></Element>
        <Element ID="ToolbarButton_Accomplishment" X="105" Y="45" Width="30" Height="30"></Element>
        <Element ID="ToolBarButton_Quest" X="135" Y="45" Width="30" Height="30"></Element>
        <Element ID="ToolbarButton_Journal" X="165" Y="45" Width="30" Height="30"></Element>

        <Element ID="ToolbarButton_Inventory" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
        <Element ID="ToolBarButton_Inventory2" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
        <Element ID="ToolBarButton_Inventory3" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
        <Element ID="ToolBarButton_Inventory4" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
        <Element ID="ToolBarButton_Inventory5" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>

        <Element ID="Toolbar_Quickslot" X="205" Y="40" Width="420" Height="35"></Element>
    </Element>
</PanelFile>
I think I might actually change it to remove the six system buttons since I don't use them.

Quote:
Originally Posted by daimon
well.. in theory, as the store button is far right of the mainbar, if you have modified your mainbar smaller than the stock version via skindef it should be left out entirely then. good point ...
Actually, I made my bar much wider than the stock version.

Last edited by D.H1cks : 09-02-2010 at 02:25 PM.
Reply With Quote
  #13  
Unread 09-02-2010, 02:34 PM
daimon's Avatar
daimon daimon is offline
Super Moderator
LOTROInterface Super Mod
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2007
Location: Finland
Posts: 466
it's not there because we don't have the new skindef yet but the client will code it there when it's launched as it does with everything that isn't defined in a custom skindef file
__________________
~業 DaimonUI ~業
avatar by Humon
Reply With Quote
  #14  
Unread 09-02-2010, 02:38 PM
Marll's Avatar
Marll Marll is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by D.H1cks
Nope, its just not there at all that I can see. And I really hope that Turbine does not do anything to change it, or resist allowing skins to remove it.

I understand they need to make money and such, but the way I have my UI laid out, having that button forced on me would make me very angry.



Actually, I made my bar much wider than the stock version.

So that's what is showing up in beta?
Reply With Quote
  #15  
Unread 09-02-2010, 02:38 PM
D.H1cks's Avatar
D.H1cks D.H1cks is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 162
But it does not show up on the beta client. I am working on getting a screenshot up. There we go, from the beta client.....


Last edited by D.H1cks : 09-02-2010 at 02:42 PM.
Reply With Quote
  #16  
Unread 09-02-2010, 05:35 PM
Eili's Avatar
Eili Eili is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Apr 2007
Location: Montreal
Posts: 149
Thanks i will try tomorrow to adjust the height and may be also to make it wider.

I cross fingers and will post after that the result.
Reply With Quote
  #17  
Unread 09-02-2010, 06:02 PM
Marll's Avatar
Marll Marll is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 51
Very, very interesting that it doesn't show up! I wonder what is making it disappear exactly.


Also, I've always liked the default toolbar...but I must say your super minimal has me wondering how my game would look laid out like that... would certainly look cleaner. May have to look into that more.

Do you have the skindef file that you use available somewhere just to play with? Thanks!
Reply With Quote
  #18  
Unread 09-02-2010, 06:09 PM
daimon's Avatar
daimon daimon is offline
Super Moderator
LOTROInterface Super Mod
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2007
Location: Finland
Posts: 466
interesting .. there isn't anything in your code (now that I had time to check it out) that I see that could block it. interesting ..
__________________
~業 DaimonUI ~業
avatar by Humon
Reply With Quote
  #19  
Unread 09-02-2010, 09:22 PM
D.H1cks's Avatar
D.H1cks D.H1cks is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 162
Quote:
Originally Posted by Marll
Very, very interesting that it doesn't show up! I wonder what is making it disappear exactly.


Also, I've always liked the default toolbar...but I must say your super minimal has me wondering how my game would look laid out like that... would certainly look cleaner. May have to look into that more.

Do you have the skindef file that you use available somewhere just to play with? Thanks!
Give this a try, though to be honest it might require a little modification:
http://www.lotrointerface.com/downlo...rybuttons.html
Reply With Quote
  #20  
Unread 09-03-2010, 09:36 AM
Eili's Avatar
Eili Eili is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Apr 2007
Location: Montreal
Posts: 149
ok i made a simple test, i replaced my code with your code and suppress every other change i have, included the modification concerning the shop button.

Then applied the correct bottom letter.

The result is that the i have a repeat of the maintoolbar on my screen. I mean its well concerning the xpbar but it is like the bottom letter tga is not enough large to cover all my screen.

I am on 1680X1050 ratio 16/10

---
Did you modify the .tga from the download source ?

Last edited by Eili : 09-03-2010 at 09:59 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resizing / repositioning the pictures for the edges of all boxes Tec911 XML modification help (L) 2 07-29-2010 06:48 AM
Which SkinDefinition.xml is the latest? nothingpants General Authoring Discussion (L) 4 08-06-2009 03:44 PM
Removing Unit Frame Pictures? Lichbane Interface Requests (L) 1 06-28-2009 09:25 AM
Multiple Skindefinition.XML per UI Deewe LotRO Wish List (L) 2 09-29-2007 03:25 PM
Book 10 SkinDefinition.xml Frosty General Authoring Discussion (L) 9 08-08-2007 07:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:23 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | Minion | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface | Swtorui