Quantcast Looking for some help - LoTROInterface
VGInterface.com
Search Downloads


Go Back   LoTROInterface > LotRO > Developer Discussions > General Authoring Discussion (L)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 10-11-2010, 11:25 PM
magill's Avatar
magill magill is offline
The Undying
 
Join Date: Sep 2010
Location: Philadelphia PA
Posts: 85
Looking for some help

Can anyone point me to "where" the LOTRO Lau scripts write their errors and etc?

I'm an old COBOL/Fortran/Perl Unix SysAdmin, and new to this Lau stuff in LOTRO, but have become addicted to BuffBars in particular.

I tried to modify Rogidor's Mount CaroselHD to cut down on the number of mounts displayed as I only have 3, but get weird errors like "unable to find Main.lau -- Which it found prior to my edit; so I assume there is some error*or typo in the script someplace that I simply cannot see.

BTW: just to complicate things... I run LOTRO via CrossOver Games, a WINE based tool for running Windows "stuff" on the Mac OS. Which is another way of saying, any specific Windows based debugging tools may or may not prove to be of any use at all to me.
__________________
Bill Magill Mac Player
(OTG)
Val - Man Minstrel (107)
Valalin - Dwarf Minsrel (69)
Valamar - Dwarf Hunter (118)
Valanne - Beorning (105)
Valhad - Elf LM (65)
Valkeeper - Elf RK (85)
Valdicta - Dwarf RK (105)
Valwood - Dwarf RK (80)

Valhunt - Dwarf Hunter (68)
Ninth - Man Warden (65)

"Laid back, not so serious, no drama.
All about the fun!"

Reply With Quote
  #2  
Unread 10-12-2010, 07:38 AM
SanDBoX's Avatar
SanDBoX SanDBoX is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Sep 2010
Location: Idaho
Posts: 40
From what I have found there are no real error logs in lua, just what it prints out to the chat window, as for debugging you can try to use LuaEdit (http://luaedit.luaforge.net/) but it didnt work out for me, maybe since I run windows 7, not sure. But it has a syntax checker option that should bring up an error if you have a bug that prevents LOTRO from loading the pluging (such as saying "unable to load plugin" without any other explination)

as for it not being able to find the file did you make sure the capitals were the same between your files? Lua is case spacific (found that out after a really annoying bug myself)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | Minion | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface | Swtorui