Quantcast Carousel of Horses - Page 2 - LoTROInterface
VGInterface.com
Search Downloads


Go Back   LoTROInterface > LotRO > General Discussion & Support > Interface Requests (L)

Reply
Thread Tools Display Modes
  #11  
Unread 09-27-2010, 05:49 PM
maradakia's Avatar
maradakia maradakia is offline
The Unscathed
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 16
I'm not sure how you get hex codes for anything - perhaps you could explain it? But a couple of the mounts I use regularly are rarer ones, so maybe you need these ones, and with your help I could get the codes for the to you.

I use:

Nimble Black Goat

Dunedain War-horse

Smoky black horse

Grey Horse

and soon the Grey Company rep horse too : )
Reply With Quote
  #12  
Unread 09-27-2010, 09:23 PM
Kragenwar Kragenwar is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 26
I've got a plugin that will be released very soon that allows the user to create multiple instances of the Captain Tactics style quickslot from KragenBars and slot any set of skills/items in them they wish.

Should be released in the next few days.
Reply With Quote
  #13  
Unread 09-28-2010, 09:19 PM
Kragenwar Kragenwar is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 26
I just released my multi-level quickslot plugin KragenSlots here on lotrointerface. It allows the user to create multiple versions of the Captain Tactics style quickslot from KragenBars and put anything they want in them with options to display in combat, out of combat or both. Unlike the current Tactics quickslot in KragenBars the quickslots created with KragenSlots are movable.

http://www.lotrointerface.com/downlo...agenSlots.html
Reply With Quote
  #14  
Unread 09-29-2010, 03:53 AM
maradakia's Avatar
maradakia maradakia is offline
The Unscathed
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 16
YaY : ) I'm using KragenSlots and lovinG it!

A couple odditites I've encountered:

When I downloaded it and went to extract all into my Plugins folder, it said certain files were already there, and asked if I want to overwrite the existing ones.
I wasn't sure what to do, but chose- Yes to all.
It seemed to work correctly.

In game I typed:
/plugins refresh
/plugins load KragenSlots

then to create one for my mounts I typed:
/kragenslots Mounts
made one called Heralds, Banners, and Travels too : )

All that worked.

But...

When I opened the plugin manager, it wasn't on the list in there. Had to exit game and re-open. Did a /plugins refresh, and /plugins load manager, and then it was there : )

Before I realized I had to re-log, when I used the plugin manager's reload button, it loaded all my plugins in the manager, but unloaded KragenSlots - probably since it's wasn't listed in the manager yet. : P

So I had to type: /plugins load KragenSlots again to get them back.

Another thing I was wondering is, how do you remove a specific kragenslot you don't want?
I wanted to edit my Travels kragenslot, so I tried typing /kragenslots travels to get it back...
but alas, because I wrote it with a lower case t instead of the capital T I used the first time, it created a new kragenslot called travels. : P
So I want to get rid of that one, but don't know how.

Last edited by maradakia : 09-29-2010 at 04:12 AM.
Reply With Quote
  #15  
Unread 09-29-2010, 07:11 AM
Kragenwar Kragenwar is offline
The Undying
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by maradakia
YaY : ) I'm using KragenSlots and lovinG it!

A couple odditites I've encountered:

When I downloaded it and went to extract all into my Plugins folder, it said certain files were already there, and asked if I want to overwrite the existing ones.
I wasn't sure what to do, but chose- Yes to all.
It seemed to work correctly.

In game I typed:
/plugins refresh
/plugins load KragenSlots

then to create one for my mounts I typed:
/kragenslots Mounts
made one called Heralds, Banners, and Travels too : )

All that worked.

But...

When I opened the plugin manager, it wasn't on the list in there. Had to exit game and re-open. Did a /plugins refresh, and /plugins load manager, and then it was there : )

Before I realized I had to re-log, when I used the plugin manager's reload button, it loaded all my plugins in the manager, but unloaded KragenSlots - probably since it's wasn't listed in the manager yet. : P

So I had to type: /plugins load KragenSlots again to get them back.

Another thing I was wondering is, how do you remove a specific kragenslot you don't want?
I wanted to edit my Travels kragenslot, so I tried typing /kragenslots travels to get it back...
but alas, because I wrote it with a lower case t instead of the capital T I used the first time, it created a new kragenslot called travels. : P
So I want to get rid of that one, but don't know how.
Yeah if you already had the Turbine folder and/or KragenBars some of the files would be the same (KragenBars uses the same UI Library). You are correct in overwriting them. The only consequence of that will be your KragenBars setup window will change appearance a tad. These are purely cosmetic changes on the setup window and will be fixed with the new version of KragenBars (coming soon).

Im pretty sure the only way Plugin Manager knows what plugins exist is if they were in the plugins folder when the client loads. So as long as after a client reboot its showing up fine you should be good.

Check the download page again, i uploaded a new version with the ability to remove slots (via their setup window). I for some reason never thought of needing to be able to remove them. Thanks for pointing that out for me.

Glad you like it.

Last edited by Kragenwar : 09-29-2010 at 07:15 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:27 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | Minion | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface | Swtorui