LoTROInterface

LoTROInterface (https://www.lotrointerface.com/forums/index.php)
-   Script & Skin Managers (https://www.lotrointerface.com/forums/forumdisplay.php?f=51)
-   -   New TurbinePlugin break most of addons (https://www.lotrointerface.com/forums/showthread.php?t=1273)

Eili 12-01-2010 03:51 PM

New TurbinePlugin break most of addons
 
Just so you know, now that Narrel posted the new TurbinePlugin, it appears that the patched plugins working prior Narrel post, are now broke again.

Travel window does not work anymore
The little fix applied to Tobii does not work anymore either

Until everything comes back normally i am still using the old library from Turbine and thus can still enjoy those plugins

D.H1cks 12-01-2010 04:02 PM

Interesting. I will download the new thing and find out what changed....

This is why I really don't like using external libraries.....

Temil2006 12-01-2010 05:03 PM

Quote:

Originally Posted by Eili (Post 5705)
Just so you know, now that Narrel posted the new TurbinePlugin, it appears that the patched plugins working prior Narrel post, are now broke again.

Travel window does not work anymore
The little fix applied to Tobii does not work anymore either

Until everything comes back normally i am still using the old library from Turbine and thus can still enjoy those plugins


where is this new turbinePlugin you are talking about? I couldn't find anything new out there to download, only the old beta one.

D.H1cks 12-01-2010 05:17 PM

Quote:

Originally Posted by Temil2006 (Post 5707)
where is this new turbinePlugin you are talking about? I couldn't find anything new out there to download, only the old beta one.

Yes, from this thread: http://forums.lotro.com/showthread.p...mples-updated!

Hazado 12-01-2010 06:35 PM

A lot of plugins will work if you change
Code:

import "Turbine.utils";
to
Code:

import "Turbine";

D.H1cks 12-01-2010 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by Hazado (Post 5710)
A lot of plugins will work if you change
Code:

import "Turbine.utils";
to
Code:

import "Turbine";
Though Travel is not one of them...couldnt figure out how to get that one working so I will have to wait till the author updates it

My plugin is special. :D

But seriously, there is an extra problem with mine that I don't think many other plugins will have. Not to worry though. I have already uploaded a working version, just need to let all the admins have their dinners...... :)

Edit: For authors, if you extended the Turbine.UI.Lotro.Shortcut object in your plugins, you will have some serious issues with the new Turbine files. I got around it by including the old class.lua file directly with my plugin. Its not something I wanted to do, but I can't think of any way around it.


All times are GMT -5. The time now is 04:55 AM.

vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI