Quantcast Quickslot Bar layouts (buttons) - is there a way to save them? - LoTROInterface
VGInterface.com
Search Downloads


Go Back   LoTROInterface > LotRO > General Discussion & Support > Interface Help (L)

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 12-06-2009, 07:50 PM
Askyn Askyn is offline
The Undefeated
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7
Quickslot Bar layouts (buttons) - is there a way to save them?

Here is my question,

im wanting to configure my quickslot buttons different ways for soloing / grouping / raiding etc.

Is there ANY way to have the layouts saved so I can load them using the /ui command ? ( or any other way? )

It would make sense that this should be saved with the /ui layout save command but this doesnt appear to be the case.

( this would also be great for testing out other UIs so see if you like the way things are organized better or not.

Any and all help would be great thanked.

/wave /bow
Reply With Quote
  #2  
Unread 12-07-2009, 04:22 AM
daimon's Avatar
daimon daimon is offline
Super Moderator
LOTROInterface Super Mod
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Aug 2007
Location: Finland
Posts: 466
/ui layout save

you can add different sets by adding a name after the comment:

/ui layout save set1
/ui layout save anotherset
/ui layout save mylayout

and load them with /ui layout load <name>
__________________
~~ DaimonUI ~~
avatar by Humon
Reply With Quote
  #3  
Unread 12-07-2009, 07:21 AM
Askyn Askyn is offline
The Undefeated
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by daimon
/ui layout save

you can add different sets by adding a name after the comment:

/ui layout save set1
/ui layout save anotherset
/ui layout save mylayout

and load them with /ui layout load <name>
First off thank you for your reply, and i LOVE your UI. Its pretty and functional and i love it.

That being said, ive tried the /ui command. It saves how i have things positioned, but DOESNT save specific quickslot bar layouts.

IE, I set up the quick bars one way with buttons set one way and save it as test1.

I then move the hot keys around and save THAT layout as test2.

If I think reload test1, the hot keys stay in the order they were saved last as ( in this case test2 ).

I think the quick slot sets are saved in another file totally independant of the /ui save sets.

Sigh, wonder how hard it would be to get em to save that info inside each /ui configuration.
Reply With Quote
  #4  
Unread 12-08-2009, 02:26 PM
Katarnus's Avatar
Katarnus Katarnus is offline
The Undefeated
Interface Author - Click to view interfaces
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6
What hotkeys are on which buttons are actually saved server-side rather than client-side.

I think Turbine partially has it set up that way so that you can log in from anywhere and your stuff will be in the same slots, but no amount of moving and saving will help you there. That data is saved on their end rather than yours.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Visible Buttons dinatius DDO Wish List (D) 1 08-23-2009 11:26 PM
Problems seeing buttons in Fenir Celewyn Interface Help (L) 1 12-13-2007 06:02 PM
Quickslot Problems Skald Interface Help (L) 3 07-01-2007 10:21 AM
Noob Questions - Layouts CJezorek Interface Help (L) 5 06-30-2007 02:58 PM
quickslot bar 2 wheatgerm General Authoring Discussion (L) 3 05-14-2007 07:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:26 AM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | Minion | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface | Swtorui