Quantcast Adding focus bar to an existing mod - LoTROInterface
VGInterface.com
Search Downloads


Go Back   LoTROInterface > LotRO > General Discussion & Support > Interface Help (L)

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 03-31-2008, 01:57 PM
kazaakas kazaakas is offline
The Wary
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Adding focus bar to an existing mod

Hi, i really like the SMallInterface mode wide, but, unfortunately, it has no fervor/focus indicator.
Ive been doing things for over an hour to add it, but it just wont work.
But, the bold line, is a tricky one, if i delete it, i will have a focus bar, but on the standard place (on the totally wrong place, and i dont know how to move it.
Who can help me, thanks in advance

(Have in mind that im a noob at this, if you can help me, please copy the code and note where i can fill in the new coordinates of the focusbar)

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<opt>


<!--
Skin Name:	Small Wide
Skin Creator:	Grimholm
Skin Version:	0.1 (it's a beta)
-->


<SkinName Name="Small Wide"></SkinName>


<Mapping ArtAssetID="LetterBoxBottom" 				FileName="letterbox_bottom.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_highlight" 		FileName="button_autoattack_highlight.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_highlight_mouseover" 	FileName="button_autoattack_highlight_mouseover.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_highlight_pressed" 	FileName="button_autoattack_highlight_pressed.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_mouseover" 		FileName="button_autoattack_mouseover.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_normal" 			FileName="button_autoattack_normal.tga"></Mapping>
<Mapping ArtAssetID="button_autoattack_normal_pressed" 		FileName="button_autoattack_normal_pressed.tga"></Mapping>


<PanelFile ID="toolbar">
	<Element ID="ToolbarField" X="328" Y="970" Width="1024" Height="80" Detach="1">
		<Element ID="ToolbarFieldMain" X="0" Y="0" Width="1024" Height="85"></Element>
		<Element ID="LevelMeter" X="6" Y="72" Width="1012" Height="8">
			<Element ID="LevelMeterFill" X="0" Y="1" Width="1012" Height="6">
				<Element ID="LevelMeter_BonusMeter" X="0" Y="0" Width="1012" Height="6"></Element>
			</Element>
			<Element ID="LevelMeterText" X="0" Y="0" Width="1012" Height="8"></Element>
		</Element>
		<Element ID="Toolbar_Quickslot" X="46" Y="32" Width="420" Height="36"></Element>

		<Element ID="AutoAttackIndicatorButton" X="480" Y="14" Width="63" Height="63"></Element>
		<Element ID="ViolentModeIndicator" X="480" Y="14" Width="63" Height="63"></Element>
		<Element ID="ToolbarButton_AutoAttack_TutorialHighlight" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="GamePlay_FervorPipDisplay" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="GamePlay_AimPipDisplay" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>

		<Element ID="ToolBarButton_MainMenu" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolbarButton_Crafting" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolbarButton_Social" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolbarButton_Accomplishment" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolBarButton_Quest" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolbarButton_Journal" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>

		<Element ID="ToolbarButton_Inventory" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolBarButton_Inventory2" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolBarButton_Inventory3" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolBarButton_Inventory4" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
		<Element ID="ToolBarButton_Inventory5" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>
	</Element>
</PanelFile>

</opt>

Last edited by kazaakas : 03-31-2008 at 01:59 PM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 03-31-2008, 02:07 PM
felgrath felgrath is offline
The Undying
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 22
For the focus bar, there are a couple changes you need to make. I am assuming that you already have the graphics done for your focus meter.

"<Element ID="GamePlay_AimPipDisplay" X="0" Y="0" Width="1" Height="1"></Element>"

First of all you need to make the Width="1" Height="1", to be the width and height of your specific drawing.

After that, you just need to set the X="0" Y="0" to wherever you want on the screen.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Unread 03-31-2008, 02:45 PM
kazaakas kazaakas is offline
The Wary
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Thanks, it worked!!!, i now have the good old plain focus bar just around the attack button!!!
Reply With Quote
  #4  
Unread 04-01-2008, 06:16 PM
felgrath felgrath is offline
The Undying
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 22
Glad it worked for you.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to move the Fervour/Focus indicator? GCT Interface Help (L) 1 05-25-2007 03:18 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.


Our Network
EQInterface | EQ2Interface | Minion | WoWInterface | VGInterface | LoTROInterface | MMOInterface | Swtorui